hadia cakes house

"Begin with Bismillah" HADIA CAKES HOUSE Taman Datuk Thamby Chik Karim, Batu Berendam Melaka Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan,whatsapp 017-606-2541.

Wednesday 8 May 2019

Nak belajar buat Bomboloni?

Nak belajar buat Bomboloni? Korang boleh join Closed Group PJJ Online Berbayar (Hadia Cakes House)

PPJ yang sangat sesuai buat surirumah dan bagi yang tiada asas langsung tentang Roti, Bomboloni dan Donut.

Ibu-ibu, akak-akak, adik-adik yang suka sangat makan roti, bomboloni dan donut tapi tak pandai buat. Bila dah buat, asyik tak jadi. Roti, bomboloni dan donut jadi keras. Bentuk donut tak cantik. Bomboloni tak montok dan tak menjadi. Kadang goreng donut luar masak tapi dalam tak masak. Bakar roti pula, asyik hangus jerr..PJJ ni, sangat sesuai untuk korang!😊

Apa yang ada dalam dua group ni:
1. Tutorial bergambar yang lengkap
2. Resepi lengkap dengan tips
3. Video cara bulatkan dan kemaskan doh Roti dan Donut
4. Video cara putar cream (Bomboloni Creamy Butterscotch)
5. Cara-cara goreng Donut dan Bomboloni yang betul.
6. Cara mudah mengangkat Donut dan Bomboloni kedalam kuali
7. Cara mudah membentuk Donut dan Bomboloni
8. Cara mudah lubangkan Donut tanpa rosak dan kemek
9. Donut dan Bomboloni resepi yang berbeza
10. Cara topping Donut menggunakan coklat (video dan tutorial bergambar disediakan)
11. Video cara uli tangan Donut, Bomboloni dan Roti disediakan.
12. Boleh bersoal jawap dengan admin. (Kalau ada soalan nak tanya..😅)
13. Tips cara dapatkan "whitering" pada Donut dan Bomboloni
14. Menyediakan lima resepi yang hanya mengunakan satu resepi yang boleh dipelbagaikan.
15. Satu resepi yang special untuk Roti Sarang Lebah Gold yang disertakan dengan Sos Butterscotch yang sangat sedap!😋

Jika berminat boleh daftar melalui whatsapp:
https://api.whatsapp.com/send…

Pendaftaran hanya melalui whatsapp sahaja.
Yang nak tempah, tempahan hanya melalui whatsapp sahaja.

Sekarang ada promosi!
Jom..sama-sama kita belajar, hingga jadi pandai!😊






#beginwithbismillah #hadiacakeshouse #bakermuslimah

No comments:

Post a Comment