Tart Shell. Alhamdulillah.. tak perlu guna Tart Presser hasilnya
tetap kemas dan cantik. Hanya perlukan acuan kecil dan kesabaran, itu
sahaja.
Tart Presser ni, sebenarnya mahal. Tu la, admin tak beli.. hihihi.. Admin pernah tengok, kat Bakery mahal nau harganya..
Bila kita buat apa-apa jenis kuih mahupun kek, kita mesti ada kesabaran. Jangan tergesa-gesa ataupun gelojoh sangat nak siapkan. Nanti hasilnya pun, tidak cantik dan tidak kemas.
Tart Presser ni, sebenarnya mahal. Tu la, admin tak beli.. hihihi.. Admin pernah tengok, kat Bakery mahal nau harganya..
Bila kita buat apa-apa jenis kuih mahupun kek, kita mesti ada kesabaran. Jangan tergesa-gesa ataupun gelojoh sangat nak siapkan. Nanti hasilnya pun, tidak cantik dan tidak kemas.
sebelum dibakar |
selepas dibakar |
No comments:
Post a Comment